VÄSTERBOTTENSKRUSTADER MED LÖJROM

29
aug

VÄSTERBOTTENSKRUSTADER MED LÖJROM

12 stora eller 24 små färdiga krustader
200 g Västerbottensost
2 dl naturell färskost
1 nypa salt
80 g löjrom
1 polkabeta
3 msk vitvinsvinäger
1 dl skalade solroskärnor
Havssalt & svartpeppar
Rosta solroskärnorna gyllenbruna i en torr stekpanna.

Skala polkabetan och hyvla ytterst tunna skivor i en mandolin eller med en osthyvel. Lägg skivorna på ett fat och häll över vinägern. Salta och peppra lätt och låt stå i kylen i minst 30 minuter.

Riv den underbara osten och blanda med färskosten. Smaka av med svartpeppar.

Fyll krustaderna med ostkrämen nästan ända upp.

Lägg sedan ner en klick löjrom, rostade solroskärnor och två skivor polkabeta i varje krustad och låt den största av njutningar infinna sig.

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: