SKREICEVICHE

30
mar

SKREICEVICHE

VIN TILL MATEN? Bründlmayer Riesling Kamptaler Terrassen

4 portioner

300 g Skreifilé, utan skinn och ben
3 st  lime
1 tsk  salt
1 st  mango
1 st  avokado
1 st  carambol
3 st  salladslök
2 st  chili, röd
1 kruka  koriander, färsk
3 msk  olivolja

Börja med att skära fisken i några cm stora kuber. Lägg i en skål och pressa över lime och strö över några nypor salt. Låt stå kallt i minst 60 minuter.

Skär mango, avokado och carambol i lika stora bitar och blanda med strimlad salladslök, urkärnad finhackad chili, fina korianderblad och olivolja.

Lägg upp fruktsalladen tillsammans med fisken i portionsglas eller skålar. Toppa gärna med några korianderblad och en extra limeklyfta.

 

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: