RECEPTEN FRÅN LIVE COOKING

24
okt

Frederik Zäll var på plats i Gastro Academy igår för att laga upp en trerätters på temat Grytor. Efter att ha pratat igenom de olika grytorna som plockats med (lergrytor av tre olika slag, tagine, gjutgärn och dutch oven) så bjöds en finfin middag och i vanlig ordning så finner ni recepten. Klicka på respektive rubrik för att komma till recepten.

§ Grundrecept på långkok

§ Höstsallad med lergrytebakad rostas

§ Långkokt nötytterlår i mustig gryta med portvin, kanel och messmör

§ Apelsin- & Chokladsemifreddo med kanderade hasselnötter

Trevlig helg önskar vi på Gastro Academy!

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: