OREOS ICE CREAM

30
Nov

OREOS ICE CREAM

4 portioner

2 stora ägg
1,75 dl socker
5 dl grädde
2 dl mjölk
1 pkt Oreos, krossade

Vispa upp äggen riktigt hårt. Vispa i 1,75 dl socker, lite i taget till en ljus fluffig smet.

Slå på grädden och mjölken och blanda.

Kör smeten i glassmaskin och låt maskinen arbete enligt dess instruktioner. När det återstår några få minuter i glassmaskinen tillsätt krossade Oreoskakor.

Frys glassen i minst 3 timmar.

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: