Linssoppa med avocado och mynta kvarg

29
sep

1 pkt röda linser ica eko
3 bananschalottenlök
2 kyckling buljong tärning
½ dl tomat pure ica eko
1 apelsin
4 lagerblad
2 krm spiskummin
1 krk citrontimjan
5 stjärnanis
2 msk rödvinsvinäger
1 solo vitlök
Salt, peppar & tabasco efter smak.

Hacka lök och vitlök, mjuka upp i smör utan få färg, tillsätt tomat pure och låt bryna ngn minut.

Slå  på vinäger och vatten se linspaket.

Tillsätt alla krydor, rivetskal av appelsin samt saften och buljong. Låt koka 10 min, ”fiska upp timjan,lagerblad och stjärn anis. Tillsätt linserna och koka tills lätt tuggmotstånd.

Smaka av med salt peppar ev tabasco.

½ paket fryst tärnad avocado ica.

½ paket ica basic kvarg

Färska myntablad, strimlade. Blanda alla ingridienser och toppa på den varma soppan.

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: