FROZEN PEANUT BUTTER STRAWBERRY CAKE

11
jun

FROZEN PEANUT BUTTER STRAWBERRY CAKE

6 – 8 portioner

8 Digestivekex
75 g smör
3 dl vispgrädde
1,5 dl mjölk
2,5 dl chunky jordnötssmör
1 dl färdig vaniljpudding
½ dl jordgubbssylt

Smält smöret, krossa kexen fint. Blanda samman smör och kexsmulorna och tryck ut blandningen till en pajbotten i en form som är cirka 20 cm i diameter.

Vispa upp hälften av grädden hårt. Vänd ner jordgubbssylten och bred ut det hela i pajformen. Ställ i frysen i cirka 30 minuter.

Lägg jordnötssmöret i en bunke. Blanda i mjölken, lite i taget och fortsätt tills ni har en hyfsat slät smet.

Vispa resterande grädde hårt och blanda sedan med vaniljpuddingen och jordnötssmeten.

Sprid försiktigt ut smeten ovanpå den halvfrusna jordgubbsgrädden i pajformen och ställ sedan tillbaka pajen i frysen i minst 4 timmar.

Ta fram pajen cirka 30 minuter innan servering. Finhacka lite salta jordnötter och strö över vid servering.

04
okt
Globala Champagnedagen 2018!        ...
Läs hela inlägget
Vi erbjuder en mängd varierande evenemang i inriktningen mat, dryck...
Läs mer här
Boka vår lokal till era fester. Vi hjälper både företag & privat-personer...
Läs mer
GastroAcademy i samarbete med:
Följ Gastro Academy på: